IMG_6983

Světlana Patrusová: „Chleba je založený na droždí, a to kyne. Když nakyne, má pěnovou strukturu. Ale časem ten vzduch uvnitř začne tu surovinu vysušovat, a ta začíná schnout. Kdežto u cukroví žádné droždí není, a tedy ani žádný vzduch. A jak to, že perníčky naopak měknou? Ty totiž nejsou vzduchové. Oni trochu nabydou, ale to díky sodě. Ale ta soda neudělá póry jako droždí. Udělá úplně jinou strukturu. Takže když perníček leží a má v sobě med, vznikne struktura, která měkne. Tahle struktura naopak nasává vzduch a uvnitř začne vlhnout, a tím měknout.“ Foto: JS pro Albi.cz

[su_wiloke_sc_company_website]

Jan Strmiska

V Indii si koupil motorku Royal Enfield 500. Než ho o ni okradli, projel pět indických států. Přešel sám pěšky íránské hory, miluje Karpaty, oceán, jihovýchodní Asii i cesty za surfařskými spoty kamkoli. Roky testoval holky a měl na starosti módu v Maximu, šéfoval časopisu T3 (Tomorrow's Technology Today) a vyvinul elektronickou hudební pilulku Audiopill

MRKNĚTE NA NÁŠ INSTAGRAM

[wiloke_footer_instagram]
Sláva Nazdar Výletu CREATIVE DOCK